1dil1insan Yurtdışı Yaz Okulları yorumlar

1dil1insan Yurtdışı Yaz Okulları yakın Ömer Seyfettin Sokağı, Seyyid Ömer Mahallesi, Istanbul, Fatih, Istanbul, Marmara Region, 34098

  • Adres: Kızılelma Cad. Ömer Seyfettin Sok., No:22/3 Fındıkzade, 34098, Türkiye
  • Telefon: +90 212 529 18 97
  • Web sitesi: 1dil1insan.com
  • Enlem, Boylam: 41.010078, 28.936593

1dil1insan Yurtdışı Yaz Okulları, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
1dil1insan Yurtdışı Yaz Okulları yorumlar
2023-09-25 Emre

Yurt dışı yaz okulları seyahat acentesi harika bir deneyim yaşattı. Çalışanlar çok yardımcı oldu ve tüm sorularımı cevapladılar. Okulun tesisleri çok güzeldi ve her türlü olanak sağlandı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-25 Ayşe

Yaz okulu programına katılmak için bu seyahat acentesini tercih ettim ve çok memnun kaldım. Rezervasyon işlemleri hızlı ve sorunsuzdu. Çalışanların ilgisi ve yardımseverliği takdire şayandı. Okulun konaklama ve hizmet standartları da oldukça iyiydi. Harika bir deneyim yaşadım.

2023-09-25 Mehmet

Yurtdışı yaz okulları seyahat acentesi ile çalışırken hoş bir deneyim yaşadım. Müşteri hizmetleri oldukça profesyonel ve her sorumu yanıtladılar. Okulun atmosferi ve dekorasyonu da gerçekten etkileyiciydi. Fiyatına değer bir deneyimdi.

2023-10-10 Fatma

Bu seyahat acentesini arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine tercih ettim ve onlara minnettarım. Yurtdışı yaz okullarının rezervasyon işlemleri oldukça kolay ve hızlıydı. Çalışanlar çok yardımcı oldular ve her konuda destek verdiler. Okulların sunulan olanakları da harikaydı. Herkese tavsiye ederim.

2023-10-15 Ali

Yurt dışında yaz okulu programına katılmak için bu seyahat acentesini seçtim ve çok memnun kaldım. Çalışanlar çok profesyonel ve yardımseverdi. Okulun tesisleri oldukça iyiydi ve her konuda ihtiyaçlarımız karşılandı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-20 Selin

Yurtdışı yaz okulu seyahat acentesi ile yaşadığım deneyim gerçekten harikaydı. Çalışanlar çok ilgili ve yardımseverdi. Okulun sunduğu olanaklar da oldukça iyiydi. Fiyat performansı olarak da çok başarılı bir deneyimdi.

2023-10-25 Murat

Bu seyahat acentesi ile çalışmak gerçekten harika bir deneyimdi. Çalışanlar her konuda yardımcı oldular ve her türlü sorumu yanıtladılar. Okulun tesisleri son derece iyi ve konforlu idi. Fiyatına değer bir deneyim yaşadım.

2023-10-30 Gül

Yurtdışı yaz okulu seyahat acentesi ile çalışırken çok keyifli bir deneyim yaşadım. Çalışanlar çok profesyonel ve yardımseverdi. Okulların tesisleri ve hizmetleri oldukça iyiydi. Herkese tavsiye ederim.

2023-11-04 Ahmet

Yaz okullarına katılmak için bu seyahat acentesini tercih ettim ve çok memnun kaldım. Çalışanlar çok yardımcı oldular ve rezervasyon işlemleri sorunsuzdu. Okulların atmosferi ve dekorasyonu da çok güzeldi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-09 Esra

Bu seyahat acentesi ile yaptığım çalışma gerçekten harika bir deneyimdi. Çalışanlar çok yardımcı oldular ve hızlı hizmet verdiler. Okulun tesisleri ve olanakları da oldukça iyiydi. Fiyatına göre çok değerli bir deneyim yaşadım.

2023-11-14 Hakan

Yurtdışı yaz okulları seyahat acentesi ile gerçekten harika bir deneyim yaşadım. Çalışanlar çok profesyonel ve yardımseverdi. Okulun tesisleri de oldukça iyi ve konforluydu. Fiyat performansı olarak da kesinlikle tatmin edici bir deneyimdi.

2023-11-19 Zeynep

Bu seyahat acentesi ile yaptığım çalışma gerçekten harika bir deneyimdi. Çalışanlar çok yardımcı oldular ve her türlü sorumu yanıtladılar. Okulun tesisleri ve hizmetleri de çok iyiydi. Fiyatına değer bir deneyim yaşadım.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? 1dil1insan Yurtdışı Yaz Okulları?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?