سكاريا بارك yorumlar

سكاريا بارك yakın Çaybaşı Fuadiye, Arifiye, Sakarya, Marmara Region

  • Enlem, Boylam: 40.6939973, 30.4357631

سكاريا بارك, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
سكاريا بارك yorumlar

The city of Sakarya is one of the most beautiful cities located in the Marmara region, northwest of Turkey, and overlooks the Black Sea coast. The city of Sakarya Turkey enjoys many types of tourism, where the green nature is full of riv …

2023-09-24 Ahmet

Çok güzel bir park olduğunu düşünüyorum. Çok temiz ve düzenli. Çocuklar için oyun alanları da bulunuyor. Personel yardımsever ve güleryüzlü. Fiyatları da uygun.

2023-09-24 Ayşe

Sakarya Parkı'nda harika bir zaman geçirdik. Parkın etrafındaki doğal güzellikler harika. Yemyeşil çimler ve güzel çiçeklerle kaplı. Dinlenmek için harika bir yer.

2023-09-24 Mehmet

Sakarya Parkı, harika bir ortam sunuyor. Yeşil alanları çok güzel düzenlenmiş. Temiz ve bakımlı. Personel çok yardımsever. Fiyatlarda çok pahalı değil. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-10-09 Fatma

Sakarya Parkı'na ailemle birlikte gittik ve harika bir gün geçirdik. Çocukların hoşça vakit geçirebileceği oyun alanları vardı. Parkın genel atmosferi çok huzurlu ve rahatlatıcı.

2023-10-14 Ali

Sakarya Parkı'ndaki çeşitli aktiviteler ile keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Parkın temizlik ve bakımı harika. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tekrar ziyaret etmeyi düşünüyorum.

2023-10-19 Ayhan

Sakarya Parkı'nın güzelliğine hayran kaldım. Parkın etrafında yürüyüş yapmak harika bir deneyim. Personel de çok yardımcı oldu. Fiyatlar biraz pahalı olsa da hizmet kalitesi çok iyiydi.

2023-10-24 Selin

Parkta zaman geçirirken çok keyif aldım. Doğayla iç içe olmak harika bir his. Personel çok kibar ve yardımsever. Tüm ailenizle birlikte rahatlayabileceğiniz bir yer.

2023-10-29 Eren

Sakarya Parkı'nın atmosferi gerçekten harika. Doğal güzelliklerle çevrili parkta vakit geçirmek bir zevk. Personel yardımsever ve nazikti. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-11-03 Ceren

Sakarya Parkı'nda çok güzel zaman geçirdim. Parkın atmosferi çok huzurlu ve sakin. Personel çok profesyonel ve yardımsever. Fiyatlar da uygun. Harika bir deneyimdi.

2023-11-08 Hakan

Sakarya Parkı'nda harika bir gün geçirdik. Yeşil alanlar çok temiz ve düzenli. Çocuklar için güzel oyun alanı var. Fiyatlar da uygun. Tavsiye ederim.

2023-11-13 Seda

Sakarya Parkı, doğanın tadını çıkarmak için harika bir yer. Temiz ve düzenli. Fiyatlar biraz pahalı olabilir ama hizmet kalitesiyle dengeliyorlar.

2023-11-18 Uğur

Sakarya Parkı'nda huzurlu bir gün geçirdik. Temiz ve düzenli. Personel yardımsever ve hızlı. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? سكاريا بارك?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?